Kolfje naar de hand van Studio Pothoff: fotografie op locatie. Opdrachtgever Bert van Kruistum Schilders- en Glaszettersbedrijf vierde in 2019 haar dertigjarig bestaan. Al die tijd is het bedrijf onze trouwe klant geweest, en wij van hen. Graag leggen we hun professionele projecten vast, van strak buitenschilderwerk, naadloze behangklussen tot minutieus glaszetwerk.

Iedereen kent wel de vóór- en na-foto’s, van verfloze huizen en gebouwen tot strak afgewerkte projecten. Ja, dat ziet er op het eerste gezicht leuk uit. Maar zijn die kiekjes ook technisch perfect? Kloppen de lichtinval en de hoek van waaruit de foto genomen is? Hoe de lichtomstandigheden ook zijn, wij brengen uw business te allen tijde doeltreffend in beeld.

En wellicht nog belangrijker: in de foto’s van Studio Pothoff komen ook de liefde voor het beroep en de passie van de vakman tot uitdrukking. Het oog van de fotograaf zorgt ervoor dat ook die belangrijke facetten vastgelegd worden. De projectfoto’s, óók close-up beelden, geven de website van Van Kruistum een professionele en levendige uitstraling.