Fotografie in alle vormen en maten is onze specialiteit. We beschikken over een grote fotostudio waar we, met diverse tools, tot het mooiste resultaat komen. Productfotografie is een wezenlijk onderdeel van dit studiowerk. Handelsonderneming Bergen uit Renswoude, leverancier van ketels, wilde graag professioneel beeldmateriaal laten maken van hun paradepaardjes.

De Rinnai ketels werden door ons gefotografeerd; een doorstroomtoestel dat grote hoeveelheden warm water kan leveren met een stabiele watertemperatuur. Een ijskoude douche is voorgoed verleden tijd met deze ketel die o.a. wordt toegepast in restaurants, zwembaden, sportclubs en hotels.
Uiteraard geven wij graag gehoor aan zo’n vraag. Hoe werkt zoiets in de praktijk? Allereerst moet er een lichtplan komen. Dit lichtplan is leidend voor de opstelling van alle onderdelen in de fotostudio. Belangrijk hierbij is dat het product goed wordt uitgelicht en dat het materiaal waaruit de ketel is vervaardigd goed herkenbaar is. Om alle vormen goed te verbeelden maken we gebruik van meerdere verlichtingshoeken en hulpmiddelen (zoals mat papier om licht te vangen en te sturen). De verwarmingsketel wordt met de kap erop én de kap eraf vastgelegd. Aansluitend kunnen we, in de nabewerking, met meerdere foto’s een interessant beeld samenstellen. Hierdoor lijkt het alsof je door de buitenwand van de ketel naar binnen kijkt.