Vorig jaar heb ik mij voorgesteld in deze nieuwsbrief. Ik heb mijn gezicht bij veel bedrijven laten zien maar ben nog bij veel meer klanten niet geweest. Door de corona crisis lijkt alles even stil te staan. Gijs en Lotte gaan niet meer naar school of opvang en had ik de afgelopen weken er een nieuwe taak bij. Naast Mama ben ik ook ‘Juf’ geworden. Niet de meest ideale situatie maar in tijden van crisis is er creativiteit nodig. Zo heeft Gijs zich zelf op studio papier getekend en volgde zijn zusje ook.

Al met al hebben wij een leuke tijd thuis, met lekker weer, gehad. Velen zullen het met mij eens zijn dat iedereen het beste functioneert wanneer alles weer ‘normaal’ is. Wat het nieuwe normaal met een 1,5 meter samenleving gaat betekenen voor ons allen gaan we beleven. Wij zien hem positief en kunnen niet wachten om weer te doen waar wij goed in zijn. Onze klant volledig ontzorgen met beeld ondersteunend materiaal concepten en creaties.

Tot snel!

Kim