Bloemen maken een mens blij. Maar dat hoeven wij onze klant Fleurop natuurlijk niet uit te leggen. Waar wij Fleurop wél mee van dienst konden zijn, is een staaltje fotografie van de bovenste plank. ‘De Nationale Bloemenbon’: daar was het allemaal om te doen. En we kunnen wel stellen dat deze op een opvallende en sfeervolle manier tot leven gekomen is.

Fleurop is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. Zij zorgen voor een prachtige bloemengroet met desgewenst een persoonlijke boodschap, die voor alle denkbare gelegenheden op tijd wordt overhandigd. In Nederland zijn zo’n 1.150 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld
over ruim 140 landen!

Maar goed, terug naar de bloemenbon. Verschillende settings en uit te beelden situaties, vragen om de juiste locaties. En natuurlijk om professionele modellen. Gelukkig maar, dat wij door onze werkzaamheden in de modefotografie inmiddels een uitgebreid eigen modellennetwerk hebben opgebouwd. Voor het overhandigen van de bon zijn we uitgeweken naar een Veense bloemist, een gezellige woonkamer en de nieuwe kantine van Fleurop. Een baas die de bon overhandigd aan zijn medewerker, na jaren trouw dienstverband. Een partner die zijn liefde verrast. En natuurlijk ook de verkoop van de bon, aan de balie. Aan de hand van diverse situaties deden de fotografen en modellen waar ze goed in zijn.

Tot slot hebben we onze studio gebruikt om enkele losse foto’s te schieten, tegen een vrolijke achtergrond. De bloemenbon kan op verschillende manieren worden verpakt en om dat te visualiseren heb je nog maar drie zaken nodig: een vakkundig fotograaf, de juiste apparatuur en een fotostudio. Typisch een klus voor Studio Pothoff dus!

Fleurop | Studio Pothoff