Bedrijfsfotografie

Vakantiekiekjes maakt u graag zelf, maar voor echt goede bedrijfsfoto’s schakelt u natuurlijk een professional in. Iemand met een gedegen opleiding, vakkennis, ervaring en de juiste apparatuur. Iemand die uw bedrijf begrijpt en in beeld kan vangen. Zo’n iemand zijn wij.

Definitie bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie houdt alle fotografie in omtrent een bedrijf. Het gaat vaak om het vastleggen van het gezicht van een bedrijf. Dat kan een bepaald imago (sfeerbeelden) zijn. Of dit kunnen letterlijk belangrijke gezichten zijn van een bedrijf. Het kan ook gaan om de fotografie van producten die een bedrijf produceert/verkoopt.

Het niet hebben van professionele bedrijfsfoto’s kan komen door een gebrek aan tijd, kennis of simpelweg aan fatsoenlijke foto-apparatuur. Hiermee wil ik echter niet zeggen dat het gebruik van een smartphone om bijvoorbeeld de vorderingen van een bouwproces bij een bouwbedrijf vast te leggen slecht is. In tegendeel zelfs! Je wilt als bedrijf zoveel mogelijk in ‘the picture’ blijven bij (potentiële nieuwe) klanten en het gebruik van dit kaliber foto’s in de diverse sociale media is een goede manier om dit te bereiken. Plaats dus die snapshots, ‘work-in-progress’-foto’s en werknemer-selfies daar maar. Voor de branding van uw bedrijf is dit een handig hulpmiddel.

Daarnaast is een reeks professionele foto’s ook heel belangrijk. Hiermee wordt een bedrijf op de lange termijn goed op de kaart gezet. Dit type foto’s komt op bedrijfswebsites of in gedrukte media terecht en moet vanzelfsprekend van de beste kwaliteit zijn. En hiervoor zoekt u toch een professionele fotograaf die dit vak gestudeerd heeft? Een fotograaf met de juiste apparatuur, vakkennis en de nodige ervaring om uw bedrijf de broodnodige onderscheiding te geven ten opzichte van de concurrentie!

De meeste bedrijven begrijpen wel het belang van fotografische beelden, maar pakken dit vaak te amateuristisch aan. Surf voor meer specifieke info over de diverse soorten bedrijfsfotografie:

Corporate Fotografie
Portretfotografie
Productfotografie
Reclamefotografie
Architectuurfotografie
Industriële fotografie
Modefotografie

En voor meer informatie of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen: Contact
Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar: 0318 55 10 57